Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Slabire

Produse naturiste pentru controlul greutatii corporale!
In Romania, conform studiilor efectuate de Federatia Romana de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice, 25% din populatie sufera de obezitate (1 roman din 4), iar 50% se confrunta cu un exces ponderal (1 roman din 2).

Nu este nevoie sa amintim ca acest aspect ne afecteaza si pe plan psihologic si social (in special prejudiciile legate de aspectul estetic), obezitatea fiind o problema medicala, o boala cronica, foarte dificil de tratat. Totusi, doar 1 roman din 100 urmeaza un tratament pentru aceasta afectiune.

Pentru a evita aceste probleme, va vom prezenta gama de produse naturiste, suplimente alimentare recomandate pentru controlul greutatii, produse ce au efecte naturale de detoxifiere, antioxidare si remineralizare, reechilibrare hormonala, stimulare a sistemului imunitar si a fermitatii pielii.

Consumati cu incredere produsele naturiste, acestea contribuie nu numai la reducerea nivelului colesterolului si eliminarea lui din organism, ci actioneaza si asupra organismului tonifiindu-l, imbunatateste digestia, creste imunitatea si incetineste imbatrinirea, atenueaza efectele neplacute ale menopauzei si premenopauzei, in plus previne aparitia diferitelor boli si afectiuni.
Produse recomandate:
Recode, Aloe Slim Day&Night


141
Pret Depozit:
159 Ron
buc    
185
Pret Depozit:
89 Ron
buc    

SEO