Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Mental Super Formula

Mental Super Formula are efect neurotrofic si tonic nervos, imbunatateste metabolismul energetic la nivel cerebral prin cresterea captarii glucozei si a oxigenului la nivel molecular si este recomandata ca adjuvant in tratarea urmatoarelor afectiuni: Ateroscleroza, Depresie, Dislipidemii, Epuizare nervoasa, Hipertensiune arteriala (HTA), Stres, Tromboze, tromboflebite.

Ginko biloba- este de un real ajutor contra diabetului, astmului, contra cancerului si a bolilor produse de iradiere. Flavonoidele au rol de captare a radicalilor liberi. Este de asemenea folosit si pentru ingrijirea corporala. Gingko este foarte bun pentru activarea microcirculatiei cutanate si pentru descongestionarea tesuturilor.

Bacopa monieri (Brahmi)- una din cele mai utilizate plante in Medicina Ayurvedica, era utilizata in traditia populara pentru tratamentul epilepsiei si a astmului bronsic. Bacopa monieri reduce anxietatea si depresia. Creste capacitatea cognitiva si inteligenta. Avand efecte nootrope imbunatateste memoria, activitatea intelectuala si abilitatea de a invata.

Fosfatidilserina - este un supliment nutritiv care a fost utilizat initial cu scopul imbunatatirii activitatii cerebrale. O parte dintre studii au aratat ca aceasta substanta amelioreaza capacitatile cognitive la persoanele in varsta.

Sunatoarea (Hypericum perforatum) este o planta erbacee, perena, contine ca ingredienti activi hipericina, pseudohipericina, flavonoide, taninuri si uleiuri volatile. Este recomandata in tratamentul sindromului premenstrual, al anxietatii, al tulburarilor de somn, al depresiilor usoare si moderate, in aceste cazuri fiind nevoie de administrare de lunga durata.

L-glutamina - se gaseste si in creier, plamani, sange si ficat, glutamina se ocupa cu: sursa de energie pentru celulele intestinului: productia de celule imunitare; sursa de energie pentru creier; sinteza proteinelor; transportor al amoniacului; anticatabolicopreste descompunerea proteinelor).

Vinpocetina- are un efect neuroprotector.

Mental Super Formula are efect neurotrofic si tonic nervos, imbunatateste metabolismul energetic la nivel cerebral prin cresterea captarii glucozei si a oxigenului la nivel molecular;
Mental Super Formula imbunatateste activitatea celulelor neuronale si stimuleaza procesele cognitive si capacitatea intelectuala
Mental Super Formula sporeste atentia si creste capacitatea de concentrare si improspateaza memoria
Mental Super Formula regleaza circulatia sanguina cerebrala, intareste peretii capilarelor si ajuta la protejarea celulelor creierului (neuronii) impotriva leziunilor;
Mental Super Formula elimina agitatia mentala si depresia, ajuta la obtinerea echilibrului psihic;
Mental Super Formula este un antioxidant puternic, poate fi folosit ca masura preventiva si adjuvant in tratamentul pentru Alzheimer si dementa;
Mental Super Formula previne formarea trombozelor intravasculare;
Mental Super Formula are efect tonic cerebral si tonic cardiac;
Mental Super Formula este recomandat ca adjuvant in tratamentul problemelor respiratorii (astm, bronsita), pierderii auzului si memoriei, anginei pectorale, tensiunii arteriale crescute, vertij si a anxietatii.

Afectiuni: Ateroscleroza, Depresie, Dislipidemii, Epuizare nervoasa, Hipertensiune arteriala (HTA), Stres, Tromboze, tromboflebite.


182
Pret Depozit:
99 Ron
buc    

SEO