Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Hepato Vital

Hepato Vital este recomandat ca adjuvant in tratamentul afectiunilor cronice ale ficatului (hepatite cronice de etiologie virala, toxica, alimentara, idiopatica, steatoza hepatica, ciroza hepatica).

Silimarina se gaseste in fructele (semintele) de Armurariu, silimarina este un complex de flavonoide, alcatuit in principal din silibina, silidianina si silicristina. Silimarina stimuleaza refacerea hepatocitului (celula hepatica), aparitia si dezvoltarea de noi celule hepatice, favorizand sinteza proteinelor. Protejeaza integritatea membranei celulare a hepatocitelor, impiedica patrunderea in celulele hepatice a unor substante hepatotoxice.
Hepato Vital - Detoxifica si regenereaza celulele hepatice, eficient in procesele de eliminare a substantelor daunatoare din organism.
Hepato Vital - Regleaza toate functiile ficatului, normalizeaza valorile crescute ale parametrilor biochimici serici.
Hepato Vital - Protejeaza celulele ficatului de actiunea factorilor nocivi toxici, chimici.
Adjuvant in tratamentul afectiunilor cronice ale ficatului (hepatite cronice de etiologie virala, toxica, alimentara, idiopatica, steatoza hepatica, ciroza hepatica). Adjuvant in tratamentul cancerului hepatic, alte neoplazii in perioada tratamentelor chimioterapice si radioterapice (favorizeaza detoxifierea si eliminarea produsilor rezultati din degradarea metabolica).
Afectiuni: Alcoolism, Boala Crohn, Ciroza hepatica, Colita, Colon iritabil, Dischinezie biliara, Gastrite hiper si hipoacide, Hepatite virale, autoimune, toxice.SEO