Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Guarana

Guaranina, care se gaseste in abundenta in aceasta planta este un compus chimic asemanator cu cafeina din cafea sau teina din ceai, dar care nu da dependenta si nici toxicitate. Guarana se utilizeaza, in general, ca stimulent. Este folosita de sute de ani pentru combaterea oboselii, stimuleaza sistemul nervos central si glandele suprarenale, imbunatateste functionarea sistemului cardiovascular si metabolismul glucidic.

S-a demonstrat ca Guarana creste senzatia de satietate, reduce apetitul necontrolat, utilizarea ei este eficienta in curele pentru slabit. Guarana este de mare ajutor persoanelor care desfasoara o munca intelectuala, elevilor si studentilor, in perioada examenelor, contribuie la functionarea optima a creierului, la imbunatatirea capacitatii de concentrare si a memoriei. In cazul sportivilor, aceste substante bioactive ale guaranei imbunatatesc performantele, forta fizica si rezistenta.

Guarana  contribuie la functionarea optima a creierului, imbunatateste capacitatea de concentrare, memoria, fiind indicat in perioadele de activitate psihica intensa si de concentrare maxima; Imbunatateste performantele fizice, forta si rezistenta; Elimina starea de oboseala, epuizarea nervoasa; Stimuleaza functia sistemului nervos central si a glandelor suprarenale; Creste metabolismul glucidic si lipidic; Reduce apetitul si contribuie la mentinerea greutatii corporale prin intensificarea proceselor metabolice, utilizat cu succes in cure de slabire; Imbunatateste functia cardiaca si circulatorie; Ajuta la eliminarea durerilor de cap; Stimuleaza functia respiratorie: amelioreaza semnificativ functia pulmonara, ajuta la relaxarea bronhiilor datorita unei actiuni directe asupra musculaturii netede;SEO