Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Oxigenare Celulara Eur02

EUR O2-oxigenare  Oxigeneaza si alimenteaza celulele tale

Incredibila formula care oxigeneaza celulele corpului tau si le alimenteaza, gratie celor 18 aminoacizi, 34 enzime, 78 minerale si electroliti. Chiar daca esti tanar sau in varsta, pentru a preveni sau imbunatati sanatatea ta si pentru a avea mai multa energie, nu inceta sa iei acest minunat produs, obtinut printr-un proces tehnologic care s-a desfasuratat pe durata a 9 luni.

"Principala cauza a cancerului este substituirea respiratiei normale (cu oxigen) a celulelor organismului, cu o respiratie celulara anaeroba (fara oxigen)".
Dr. Otto Warburg, castigator al Premiului Nobel.


141
Pret Depozit:
159 Ron
buc    

Eur O2 Imun Forte  

Echipa tehnica Zuccari a compus un produs exceptional pentru prevenirea si combaterea infectiilor intestinale, starilor gripale. Pentru cresterea imunitatii in general, pe langa celelalte avantaje ale oxigenarii. Contine in plus, extrate de echinaceea, propolis, macese, salcie (cu principiile lor active), polifenoli, bioflavonoide, vitamina C si salicina. Antifebril, analgezic, antiinflamator.

Proprietati, actiuni:
-imunostimulator
-ajuta la prevenirea si combaterea starilor gripale, a infectiilor intestinale
-anagezic
-antiinflamator
-antifebril
-antiviral
-antibacterian
Este un bun stimulator al refacerii tesuturilor afectate de rani, taieturi si mai ales, arsuri, degeraturi.

 Eur O2 Diet

Obezitatea a fost considerata de Organizatia Mondiala a Sanatatii ca epidemia secolului XXI in tarile industrializate. Pe plan mondial a crescut rata mortalitatii datorata obezitatii si a problemelor sale derivate. In prezent, presupune cheltuieli sanitare de aproape 100 miliarde de dolari americani. In Spania, una din 12 morti are obezitatea ca factor declansator. Pericolul ei este cu atat mai mare cu cat este concomitenta cu alte amenintari pentru sanatate, cum sunt diabetul, colesterolul ridicat si hipertensiunea.

Formula coloidala speciala de oxigenare celulara, cu 34 de enzime, 18 aminoacizi si 78 de minerale imbunatatita cu L-carnitina, care mai poarta si denumirea de Arzatorul de grasimi.

•Ajuta la sustinerea sistemului circulator, eliminand colesterolul si potenteaza muschiul cardiac, ce va favoriza transformarea acizilor grasi in energie. Sunt medici care o recomanda in tratamentul diferitelor boli cardiovasculare, pentru a le preveni sau evita reaparitia lor.
•Reduce nivelul colesterolului nociv (LDL) si creste nivelul colesterolului util (HDL), favorizand eliminarea trigliceridelor.
•Favorizea tonusul muscular si ofera un nivel de energie mai ridicat, ajutand acizii grasi sa patrunda in mitocondrii si astfel „motorul" nostru (corpul nostru) obtine energia intr-un mod mai simplu. Ideala in astenii si oboseala cronica. De asemenea pentru sportivi si atleti, putand sporii rezistenta lor si constructia musculara.
•Ajuta la controlul greutatii, favorizand combustia acizilor grasi. In schimb, ajuta la formarea masei musculare.
•Actioneaza asupra metabolizarii aminoacizilor implicati in detoxifiera amoniacala si in productia de uree. Acest lucru este interesant in special pentru cei care practica sport profesional si de elita.
•Intervine in productia acetilenei necesara fabricarii Acetilcolinei care este un neurotransmitator cerebral.


SEO