Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Coenzima Q10

Coenzima Q10 - sursa de sanatate, elixirul tineretii dumneavoastra!

Coenzima Q10 este un compus necesar pentru buna functionare a unei enzime, o proteina care grabeste rata la care reactiile chimice au loc in organism.
Coenzima Q10 este, de asemenea, un antioxidant, o substanta care protejeaza celulele de radicalilor liberi ce pot afecta celulele si ADN-ul .
Organismul nostru poate produce cantitati suficiente de Coenzima Q10 pana pe la varsta de 30 de ani, cele mai mari cantitati de Coenzima Q10 aflandu-se in inima, ficat, rinichi, pancreas si iar cele mai mici in plamani. Nivelurile de Coenzima Q10 din organism scad in mod normal odata cu inaintarea in varsta, scadere asociata cu aparitia diverselor tipuri de cancere, daca din alimentatie ne lipsesc vitaminele B3 si B6 si acidul folic, necesare in productia de Q10.
S-a dovedit stiintific ca Coenzima Q10 stimuleaza sistemul imunitar, conducand la nivele ridicate ale anticorpilor si o rezistenta crescuta la infectii. S-a raportat de asemenea ca Co Q10 creste nivelul anticorpului IgG (imunoglobulina G).
Nivele scazute in sange ale Coenzimei Q10 s-au raportat la pacienti cu alte tumori maligne decat cele de san, inclusiv: mielom, limfom, cancere ale plamanului, prostatei, pancreasului, colon, rinichi, cap si gat.
Numeroase alte studii au confirmat rolul Coenzimei Q10 in tratarea problemelor cardiace, altfel tratate cu medicamente (beta blocanti si inhibitori ACE)- sau prin transplant de inima.
CoQ10 are efecte benifice asupra functiilor inimii si de aceea este recomandata in tratarea urmatoarelor afectiuni: insuficienta cardiaca, cardiopatie ischemica, angina pectorala, infarct miocardic, ateroscleroza, hipertensiune arteriala.

CoenzimaQ10, substanta esentiala functionarii normale a celulei, este capabila, sa „repare" organismul bolnavului canceros sau cardiac, si sa-i redea o viata normala, lucru imposibil pentru tratamentele obisnuite. Citostaticele (si alte tratamente conventionale) trebuie urmate, combinate insa cu Q10, abia atunci citostaticele vor ucide celulele rele si nu si pe cele sanatoase, tratamentul avand un succes inimaginabil.

Coenzima Q10 este solubila in grasime si este indicat sa se administreze in timpul zilei (administrata noaptea poate provoca insomnii), dupa masa, pentru a avea o absorbtie optima.
Efectele incep sa se observe inca din primele zile, insa in cazurile de deficit sever de Coenzima Q10, efectele se observa dupa administrarea acesteia timp de cateva saptamani.

Afectiuni: Accident vascular cerebral, Atrofie musculara, Boala Addison, Boala Alzheimer, Boala Basedow, Boala Crohn, Boala Parkinson, Boli autoimune, Boli degenerative, Bronhopneumonie, Bronsita, bronsiectazii, Cancer indiferent de localizare, Colita, Dementa senila, Diabet zaharat tip 1 si tip 2, Disfunctii endocrine, Disfunctii metabolice, Epilepsie, Epuizare nervoasa, Memorie scazuta, Miastenia gravis, Nevralgii, polineuropatie, Oboseala cronica, Parkinson, Scleroza multipla, Sindromul de malabsorbtie, Streatoza hepatica, Stres, Tabagism, Tuberculoza, Viroze respiratorii, Zona Zoster.


181
Pret Depozit:
66 Ron
buc    

SEO