Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Calciu Coral

Coral Calciu este recomandat ca adjuvant in tratamentul hipocalcemiilor de diverse etiologii (dezechilibre hormonale, rahitism, tetanie, spasmofilie, osteomalacie, acidoza metabolica, boli infectioase, sindromul malabsorbtiei, hipovitaminoza vit. D). Coral Calciu creste coagulabilitatea sangelui si ajuta la reglarea transmiterii neuromusculare.

Calciu coral reprezinta o sursa naturala de calciu. Imbogatit cu vit. D si cu dioxid de siliciu este foarte usor asimilat de organism completand in mod firesc necesarul zilnic de minerale al fiecaruia dintre noi. Este recomandat pentru suplimentarea calciului si a vitaminei D3 - indispensabile pentru metabolismul normal al tesutului osos - favorizarea dezvoltarii complete si prevenirea reducerii masei osoase, prevenirea aparitiei tulburarilor de formare a oaselor (osteoporoza, osteomalacie) si ca tratament complementar.
Dioxidul de siliciu - are un rol important in mentinerea sanatatii oaselor, cartilagiilor si a ligamentelor, de asemenea intretine sanatatea parului si a unghiilor. In trecut, acest element a fost utilizat pentru a vindeca ranile si pentru a stopa hemoragiile interne si externe.

Coral Calciu de la Bioelemente - suplimenteaza necesarul de calciu, magneziu si vitamina D al organismului, intareste oasele si dintii, previne formarea cariilor dentare, ajuta la fixarea calciului in oase si refacerea rapida dupa fracturi osoase, este indicat in perioada de menopauza pentru combaterea osteoporozei.
Coral Calciu este recomandat ca adjuvant in tratamentul hipocalcemiilor de diverse etiologii (dezechilibre hormonale, rahitism, tetanie, spasmofilie, osteomalacie, acidoza metabolica, boli infectioase, sindromul malabsorbtiei, hipovitaminoza vit. D).
Coral Calciu creste coagulabilitatea sangelui si ajuta la reglarea transmiterii neuromusculare.

Afectiuni: Fracturi osoase, Osteoporoza, Rahitism, Sindromul de malabsorbtie.SEO