Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Aloe Vera Extra

Aloe Vera Extra Pur este supliment alimentar, 99,55% suc cu pulpa de Aloe barbadensis Miller (Aloe vera), provenit din culturi biologice certificate, fara adaos de apa, NEPASTEURIZAT (maxima conservare a celor peste 150 de componente active).


 

De-a lungul timpului s-au facut cercetari asupra extractului de Aloe vera si s-a dovedit ca are proprietati benefice asupra organismului.
Tratamentul cu gel de Aloe a avut rezultate pozitive evidente si eficienta mai mare comparativ cu tratamentul placebo. Deci, gelul de aloe este considerat un remediu sigur de tratament alternativ la pacientii cu Lichen plan oral.
Gelul de Aloe poate fi asociat cu succes chimioterapiei pentru a creste eficienta tratamentului, atat in ceea ce privette regresia tumorii, cat si rata de supravietuire. Administrarea combinata a vitaminelor A si E cu Aloe Vera asigura o absorbtie mai completa a vitaminelor si mentine concentratia necesara a vitaminelor in plasma pe o perioada mai indelungata.
Importanta utilizarii gelului de Aloe la pacientii cu astm bronsic a fost sustinuta de catre specialistii din Japonia care au demonstrat efectul biostimulator al glicoproteinei A si al polizaharidului C asupra fagocitozei.
Studiu comparativ al tratamentului cu Aloe Arborescens asociat chimioterapiei cu efectul chimioterapiei la pacienti cu cancer metastatic. Cele mai recente cercetari asupra imunobiologiei tumorilor, sugereaza posibilitatea ca anumite substante imunomodulatoare (atat endogene, cat si exogene) sa influenteze eficacitatea si toxicitatea chimioterapiei. Aloe este una din cele mai importante plante care stimuleaza activitatea anticanceroasa; proprietatile ei antineoplazice sunt datorate mai multor mecanisme: antiproliferativ, imunostimulant si antioxidant. Procentul regresiei tumorilor, controlul bolii si rata de supravietuire in urmatorii 3 ani, au fost semnificativ crescute in cazul pacientilor care au primit si Aloe pe langa chimioterapie.
Administrarea combinata a vitaminelor A si E cu Aloe Vera asigura o absorbtie mai completa a vitaminelor si mentine concentratia necesara a vitaminelor in plasma pe o perioada mai indelungata.Utilizarea zilnica si constanta a sucului de Aloe vera mentine sanatatea tubului digestiv.
Efectul antitumoral al compusilor antrachinonici (aloemodina, acemanan) prezenti in sucul de aloe.
Proprietatile anti-imbatranire a pielii si celulelor este demonstrat prin prezenta in compozitie a Manganului si Seleniului.
Vitaminele si mineralele din sucul de aloe, in stare pura, stimuleaza irigarea sanguina si ajuta eliminarea toxinelor din organism.
Prin continutul crescut de enzime (mai ales Bradichinaza) si o antrachinonilor gelul de aloe are proprietati antibiotice.
Cercetarile au evidentiat si actiunea antioxidanta, antivirala, radioprotectoare, antimicotica , imunimodulanta a gelului de aloe, prin componetele naturale, specifice, dintre care enumeram vitaminele si enzimele, aloina, saponinele, aminoacizii, mucopolizaharidele, etc.

ALOE VERA este un aliment detoxifiant util pentru sustinerea organismului in timpul oricarui tratament farmaceutic. 
ALOE VERA, datorita numerosilor sai compusi nutritivi este recomandata ca suport in timpul oricarei diete pentru slabire. 
ALOE VERA este un aliment cu un foarte redus continut caloric, dar cu un considerabil continut de saruri minerale, vitamine, enzime, aminoacizi, etc. 
ALOE VERA este foarte util pentru organismul slabit in timpul perioadelor de tranzitie dintre anotimpuri, cand afectiunile si slabiciunile se acutizeaza. 
ALOE VERA nu are nici o contraindicatie, fiind un produs natural ce respecta armonia corpului.

Utilizarea sa zilnica si in mod constant mentine sanatos sistemul digestiv garantandu-i o senzatie optima de bunastare, un efect regenerant excelent pentru intregul organism.


SEO