Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Aloe Slim Day and Night

Pachetul format din Aloe Slim Day si Aloe Slim Night este destinat persoanelor care doresc sa slabeasca, regland metabolismul diurn si nocturn.
Un produs natural, o formula revolutionara pentru remodelare corporala, intensifica procesele metabolice, creste arderile tesutului gras.


ALOE SLIM DAY - este un supliment alimentar care intr-adevar realizeaza visul de a avea o silueta perfecta si o sanatate buna. Compozitia unica, se bucura de inventii patentate in Franta si SUA si este foarte complexa. Contine: aloe vera, chitosan, sofran, accacia, radiola rosea, cassia noname.
ALOE SLIM NIGHT - este un supliment alimentar care stimuleaza corpul sa foloseasca grasimile pentru energie in timpul somnului. Aloe Slim Night regleaza efectiv nivelul CORTIZOLULUI (numit si hormonul grasimii sau hormonul stresului) scazand astfel apetitul. Formula unica, contine componente active: aloe vera, extract din frunze de smochin, teanina, extract din alge marine.
Alte substante active ale Aloe Slim Day & Night: Picolinat de Crom, Vitamina B1 si B6
Cele doua produse sunt complementare, eficienta lor este maxima doar daca se folosesc impreuna.
Acesta este un supliment alimentar, un adjuvant pentru slabit, impreuna cu o dieta adecvata si exerciĊ£ii fizice (un stil de viata sanatos). 
Se recomanda o cura minima de 2 luni, ceea ce inseamna 3 pachete cu produsele ALOE SLIM DAY AND NIGHT, iar tratamentul se repeta in functie de rezultatele obtinute dupa primele 2 luni, in functie de greutatea dorita. 
Testele clinice au aratat ca lunar, in medie se slabesc aproximativ 4 kg.
Dupa incetarea tratamentului greutatea pierduta nu se mai depune, daca se pastreaza un regim caloric si fizic adecvat.


SEO