Cosul meu (0 produse - 0 RON)  
Extracte Esentiale (30zile) Pachet 2 Buc


Aloe Vera Integral 2 L Pachet 2 bucati


Aloe Igiena Corporala

Aloe Soft Cream: Prietena pielii!
Cu o compozitie extrem de simpla, care elimina riscul adaugarii de substante chimice, dar avand cel mai ridicat procent de gel de Aloe Vera- 96%.

Aceasta crema lejera este rapid absorbita, recunoscuta si asimilata de piele, lasand o extraordinara senzatie de prospetime si un delicat parfum volatil. Continutul atat de ridicat de Aloe Vera face ca toate proprietatile calmante, protective si cicatrizante ale acestui gel sa fie prezente in aceasta crema.


167
Pret Depozit:
29 Ron
buc    
170
Pret Depozit:
57 Ron
buc    

Aloe Vera Igiena intima

Aloe igiena intima- sapun lichid intim pe baza de Aloe Vera cu pH fiziologic usor diluat. Efect de curatire si hidratare a mucoaselor genitale, previne pruritul si iritatiile. In ciuda faptului ca aproape toata lumea intelege cat e de importanta calitatea unui deteregent intim, in realitate putine persoane fac alegerea cea mai potrivita. Se pare ca unicul criteriu este astazi doar PH-ul, un factor important, cu certitudine, dar nu singurul de luat in seama.Sapun lichid intim pe baza de Aloe Vera cu pH fiziologic. Efect de curatire si hidratare a mucoaselor genitale, previne pruritul si iritatiile. Un produs protectiv pentru probleme de hipersensibilitate, un detergent intim care curata si protejeaza mucoasele iritate si inflamate. Este un produs destinat celor ce nu se multumesc cu orice pentru igiena intima.

Aloe Vera Comfort Care gel intim

Gel intim cu tripla actiune: lubrifiant, calmant, regularizant a secretiilor vaginale. Produs 100% natural (aloe vera, calendula, salvie, etc.). Este un gel dermocosmetic pentru uz extern. Desi putin mentionata, uscaciunea vaginala reprezinta o disfunctie mult mai raspandita decat se crede. Foarte des, in loc de a analiza temeinic problema, se cauta paleative destinate a trata superficial problema si nu adevaratele cauze. Se recidiveaza frecvent in alegerea unor lubrifianti care, nefiind conceputi pentru aceasta utilizare s-au dovedit a fi putin potriviti si de multe ori chiar periculosi.

Aloe Vera Thermo Lase

Gel dermocosmetic pe baza de Aloe pentru uz extern - anti-inflamator, protectiv - este un amestec de extrase vegetale recomandat in durerile articulare, musculare, reumatism si in cazul contuziilor. Efectul termogenic si sinergia celor 14 componente sunt ideale pentru un masaj benefic.
Aplicarea constanta de Thermo-lase crema inlatura „limitarile" fizice pe care durerea le impune.
Thermo-lase nu este un medicament ci este un gel dermocosmetic pentru uz extern ce ofera o revigorare imediata.

Colectia Zuccari Aloe igiena corporala - Aloe gel intim, Aloe sapun lichid intim, Aloe crema, Aloe Vera Thermo Lase, Aloe Vera Kryo Lase  - dedicata corpului tau!

 

Aloe Vera Kryo Lase

Gel dermocosmetic pe baza de Aloe pentru uz extern - anti-inflamator, protectiv - este un amestec de extrase vegetale recomandat in durerile articulare, musculare, reumatism si in cazul contuziilor. Tehnologia "bang-fresh" garanteaza alinarea imediata a durerilor prin penetrarea extrem de rapida a pielii. Un amestec de extrase vegetale, oportun echilibrate ce dau o senzatie de alinare in cazul durerilor articulare, musculare, reumatismului si in cazul contuziilor. Aplicarea constanta de KRYO-LASE gel inlatura „limitarile" fizice pe care durerea le impune.


SEO